Yö kätkee suojaansa, sivut 89-90

Sivu 91 / 176

15.7.2016

Tuplapäivitys. Tämä sivupari on ollut mielessäni vahvana visiona pitkään, ja hyvältä tuntuu saada se viimein ulos päästä. Tai oikeastaan kyse on kolmesta sivusta, sillä tuossa on erillinen vinjettisivu putoavine lehtineen vielä välissä. Kello on 1:22, pitäisikö mennä nukkumaan? Onneksi ei tarvitse mennä aamulla töihin, kun on ruhtinaalliset kaksi päivää kesälomaa.

Eli jes, nyt siirryttiin vähäksi aikaa taas nykyhetkeen. Samalla paljastin Uuvakan iän. 10 vuotta metsänhenkenä edellisessä jaksossa, ja nyt tekstilaatikko kertoo toiset 10 vuotta kuluneen. Wikipedian mukaan vanhin Suomessa tavattu helmipöllö on ollut 16-vuotias, joten onhan Uuvakalla jo ikää.

Uuvakan ja Atiinan yhteisellä kohtauksella sivuilla 78-85 oli sekin funktio, että Geironin kuolema ja Surnuksen kuolema olisivat muuten osuneet peräkkäin. Piti keksiä jotain noiden jaksojen väliin, etteivät ne söisi toistensa tehoa ja aiheuttaisi tårta på tårta -efektiä.

Nyt tulee sitten sitä todellista juoniherkkua. Parhaat jaksot koko YKS:ssä tulevat tästä eteenpäin yhtenä letkana. Voi että olen innoissani!

Leave a Reply