Mutatoitunut metsä, sivu 68

Yö kätkee suojaansa, sivu 1 / 176

22.12.2013

Se hetki koitti sitten vihdoin viimein. Sarjakuvapiirtäjän onni ja autuus. Projekti oli isotöinen ja lähti vähän käsistäkin, mutta sainpas sen valmiiksi tämän vuoden aikana, mitä halusinkin. Vieläpä talviloman aikana ja ennen joulua. Olisihan se ollut noloa jos tänä vuonna ei olisi valmistunut yhtään sarjakuvaa, kun viime vuonna sain valmiiksi kolme!

Kyllähän Mutatoitunut metsä kiusallisen hyvin paljastaa heikot kohtani piirtäjänä, mutta on siellä myös paljon kohtia, joista olen aivan mahdottoman ylpeä.

Aion korjata joitakin pieleen menneitä kohtia, kunhan joskus jaksan.

30.12.2013

Näinhän. Ilmoitin Kvaakissa Mutatoituneesta metsästä reilu viikko sitten. Kukaan ei ole kommentoinut mitään vaikka postaustani toki on luettu. Koska kukaan ei kerro minulle mikseivät sarjakuvani ole kiinnostavia tai mikä niissä laadullisesti mättää, niin jatkan samalla linjalla mitään korjaamatta. Syyttäkööt itseään.

Pääni työstää jo neljättä tarinaa. Juonirunko on selvinnyt. Vähän ohut tarina, mutta ylettömästi rönsyilevän MM:n jälkeen kevyemmän stoorin tekeminen tuntuu oikein tervetulleelta. Annan aivojeni rauhassa latoa lisäaineksia juoneen. Minulla on ihan muita juttuja jotka haluan hoitaa ennen piirtämään ryhtymistä.

Leave a Reply