Mutatoitunut metsä, sivu 26

Sivu 27 / 68

20.9.2013

Mutatoitunutta metsää on mukava piirtää. Nyt kun otan tarinan kertomisen suhteen rennosti, minulla on juuri se oikea ote jota olen vuosia turhaan tavoitellut. Mutatoituneesta metsästä saattaa tulla ensimmäinen sarjakuvani, johon olen sataprosenttisen tyytyväinen. Sininauhaista riipusta ja Hypokritonia tein liialla vimmalla, jolloin kerronta kärsi enkä saanut esille kaikkia haluamiani yksityiskohtia ja sävyjä. Hukkasin ideoita matkan varrella, kun piirsin noita tarinoita liian hysteerisellä vauhdilla. Tarinat juoksivat myös liian nopeasti. Mutatoitunutta metsää olen piirtänyt verkkaisemmalla tahdilla, harkitummin – ja antanut tarinan rauhassa kulkea eteenpäin omalla painollaan. Tähän asti valmistuneisiin 26 sivuun olen onnistunut saamaan mukaan kaiken minkä olen alunperin halunnut ja kaiken minkä olen matkan varrella keksinyt.

Leave a Reply