Site icon Aaltotie

Ruutihampaat, sivu 22

Sivu 23 / 26

24.5.2015

Alkaessani luonnostella sivua mietin hetken, tulisivatko ruudut 1-3 näyttämään visuaalisesti kovin yksitoikkoisilta ja tylsiltä. Pitäisikö rikkoa toisto lisäämällä ensimmäiseen ruutuun lähikuvia aseita pitelevistä käsistä? Sitten päätin, että pysyn alkuperäisessä visiossani enkä käy sorkkimaan sitä mitä pääni sisällä näen. Lopputulosta katsellessani voin pitää ratkaisua oikeana.

Ensimmäistä kertaa minun piti oikein todenteolla piirtää anthroja. Arlena Sunkiss nyt oli vain huonon tussipiirroksen päälle tietokoneella työstetty karikatyyrianthro, mutta nyt piti saada aikaiseksi totisempaa jälkeä.

Kahdessa ensimmäisessä ruudussa esiintyvät kaikki tarinan sivuilla nähdyt ja henkiin jääneet petoeläimet – näätää lukuunottamatta. Tunnistamista hankaloittaa värien tummentaminen ym. vääristely, mutta tuossa ne kuitenkin ovat. Sivu vaati paljon referenssiä. Viimeistä ruutua varten piti hakea netistä kuvia maalaistaloista ja mökeistä ja onnistua luomaan talo omasta päästä kuvien antaman inspiraation pohjalta. Ei Google Earthin käyttöä tällä kertaa. Mielikuvassani talo oli itse asiassa kuvattu lähempää, mutta ehkä tuollainen kokokuva talosta on parempi tuossa kohtaa. Seuraavan sivun voin laittaa alkamaan sillä lähikuvalla.

Exit mobile version