Ruutihampaat, sivu 19

Sivut 20-21 / 26

29.3.2015

Mmm… Työstin 19. Ruutihampaat-sivua niin verkkaisesti ja nautiskellen, että olin varma siitä ettei se tänään valmistu. Vaan pääsihän se sittenkin julkisuuteen kolme tuntia ennen vuorokauden loppua. Ja seuraavalla sivulla alkaa se todellinen hupi! Ne huimat loppuvaiheet, joiden piirtämistä olen niin malttamattomana odotellut. Tulossa on seuraavaksi oikea tuplayllätys!

7.4.2015

Se että 39. Yö kätkee suojaansa -sivu löytyy netistä tarkoittaa sitä, että voin ruveta tekemään Ruutihampaita – ja nyt on sitten sen suuren, huiman loppuratkaisun alku vuorossa! Ei kannata kuitenkaan odottaa seuraavaa Ruutihampaat-satsia nettiin kovin pian, sillä tarkoitus olisi tehdä loput tarinan sivut siten, että puristan itsestäni niin värittäjänä kuin piirtäjänäkin aivan kaiken irti ja mielellään vielä enemmänkin. Muutamalla viimeisimmällä sivulla on nähty näyttävää piirrosjälkeä, mutta se ei ole mitään verrattuna siihen, miltä haluan viimeisen kuuden sivun näyttävän. Pitää puunata jokaista sivua päiväkausia ja tehdä huippuluokan jälkeä – en edes tiedä onko minusta siihen, mutta yritän parhaani.

Harmi sinänsä YKS:n kannalta, sillä pidän kovasti siitä kohtauksesta, joka siinä tarinassa nyt on meneillään, ja minulla on erityisen paljon intoa kahden seuraavan sivun tekemiseen. Uuvakka ja Geiron joutuvat kuitenkin odottamaan vuoroaan pitkään.

Lisäksi on pakko leikata tukka nyt heti, sillä se on pahasti villiintyneen näköinen. Sen jälkeen suihkuun. Vasta sitten – jos tässä päivässä vielä riittää tunteja – voin alkaa luonnostella Ruutihampaita.

Leave a Reply