Site icon Aaltotie

Hypokriton, sivu 18

Sivu 19 / 46

20.7.2012

Hypokritonin sivu 18 = mahtava! Minähän petraan koko ajan. Tuo sivu rupeaa olemaan jo aika lailla suorituskykyjeni ylärajoilla. Kolmannen kuvan piirtäminen meinasi jo tuottaa tuskaa, mutta hoidin sen kuin ammattilainen. Tällaisten näyttävien omien sarjakuvasivujen ihailu on harrastuksen suola.

Olen pikkuisen vilkaissut muiden Netsarlilaisten sarjakuvia – niiden, jotka eivät piirrä mangaa. Muutamat piirtävät ihan kelpo eläinseikkailusarjakuvaa, mutta tekijöiden nuori ikä näkyy piirrosjäljessä, dialogissa ja ideoissa. Yleinen trendi on monisataasivuiset tarinat, pienet sivut, muutama ruutu per sivu ja juonenkuljetus hidasta. Minä saisin tiivistettyä nuo 400-sivuiset eepokset 46 sivuun. Hyvä vai huono asia, en tiedä. Ehkä minun pitäisi kuljettaa tarinoita hitaammin isommalla sivumäärällä ja laventaa, maalailla enemmän.

Laitoin ensin Miljonäärikulkurille ikärajaksi K-15, mutta kun huomasin, että Netsarlissa yli 12-vuotiaille tarjotaan rankempaakin kamaa, laskin rajaa. En minä tehnyt Miljonäärikulkuria 12-15-vuotiaita mielessäpitäen…

Exit mobile version