Aaltotien keikarit 378

Aaltotien keikareista sen verran vielä, että 1992-1993, jolloin piirsin sen toisen rupeaman strippejä, oli minulle turbulenttia aikaa. Olihan viimeinen vuosi lukiossa silloin. Pidin sarjakuvani piirtämisessä taukoa uudestavuodesta vuoden 1993 huhtikuuhun asti, kun piti keskittyä ylppäreihin lukemiseen. Stripit 1-314 on piirretty vuoden 1992 aikana uudenvuodenaattoon asti, stripit 315-412 taas on piirretty huhtikuusta elokuuhun 1993. Sen jälkeen loppui Aaltotien keikareiden teko moneksi vuodeksi. Tulihan opiskelukuvioita, sivarityötä ja omaan asuntoon muuttoa ynnä kaikkea muuta.

Huomasin vasta eilen, kun tutkin stripit 201-412 sisältävää A3-kokoista lehtiötä, että seitsemän arkkia on hävinnyt. 28 strippiä puuttuu. Niiden on täytynyt kadota kauan sitten, turha siis koettaa etsiä niitä mistään. Kadonneet ovat iäksi. Puuttuvatkohan ne 28 strippiä siksi, että vuonna 1993 tai myöhemmin päätin, että ne ovat kaikki ihan surkeita, ja heitin ne roskiin? En jaksa muistaa, mutta on se mahdollista.

Leave a Reply

%d bloggers like this: