Aaltotien keikarit 126

Aaltotien keikarit -strippi numero 126 ei ole vitsinä kummoinen, mutta pidän siitä, mitä Taunon Commodore 64:n näytöllä tapahtuu. Seuraavassa stripissä jotain käänteentekevää.

Aaltotie-sarjani tapahtuma-aika on jäänyt varsin epämääräiseksi. Sarjassahan Tauno pelaa kasettiasemalla varustetulla kuusnelosella, lankapuhelimia käytetään ja telkkaritkin ovat vanhaa mallia. Olen tökännyt neulan vuoteen 1988, mutta enpä ole pystynyt pitämään yllä aukotonta ajankuvaa. Aaltotiessä on nähty kännyköitä ja sen sellaista. Eli sarjakuvassa eletään oikeastaan jonkinlaista epäaikaa, jota on vaikea määritellä. Olen sen verran pesunkestävä nostalgikko, etten ole halunnut modernisoida 80- ja 90-luvulla keksimiäni vitsejä kun olen myöhemmin piirtänyt niistä uusia versioita, vaan halunnut säilyttää mukavan retrofiiliksen. Sellainen minä olen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: